Przetwarzanie surowców mięsnych

Pracujemy nad określonymi projektami różniącymi się od całego procesu produkcyjnego realizując poszczególne etapy produkcji. Zawiera to między innymi ubój zwierząt, pozbywanie się kości, przycinanie / porcjowanie jak również pakowanie, etykietowanie oraz czynności przewozowe.
Nasi klienci są głównie aktywni w procesie obróbki wołowiny, wieprzowiny oraz drobiu na skalę przemysłową.Nasi pracownicy to wyspecjalizowani fachowcy, którzy nie tylko mają serce do wykonywanej pracy, ale również stosowne umiejętności. Są jednymi z tych, którzy tworzą podstawę naszej firmy.Projekty przetwarzania surowców mięsnych realizują nasi:

  • rzeźnicy
  • wykrawacze kości
  • pracownicy zajmujący się rozbiórką mięsa
  • przycinacze
  • pracownicy od krojenia/ porcjowania
  • pakowacze
  • logistycy
  • wszechstronni pracownicy

Jakość
Nasza jakość jest odzwierciedleniem doskonałej komunikacji z naszymi klientami, osobistegozaangażowania naszych specjalistów, a w szczególności ich wiedzy w swojej profesji.Nasze doświadczenie i wiedza gwarantują niezawodne i bezpieczne metody pracy, dzięki którym mamy pewność, że pożądane rezultaty zostaną osiągnięte. Nasze certyfikaty i dyplomy zawodowe gwarantują, że działamy na poziomie jakości, która jest potrzebna Waszym projektom.

Kontakt
Jeśli chcesz porozmawiać lub uzyskać więcej informacji o sektorze dotyczącym przetwarzania surowców mięsnych, proszę skontaktuj się z nami teraz!

 

mistrz rozbioru mięsa

mistrz rozbioru mięsa

ubojowiec - ubój wołowy / cielęcy

ubojowiec - ubój wołowy / cielęcy

wykrawacz mięsa wołowego

wykrawacz mięsa wołowego

kuśnierz

kuśnierz

ubojowiec - ubój wieprzowy

ubojowiec - ubój wieprzowy

wykrawacz mięsa wieprzowego

wykrawacz mięsa wieprzowego

pracownicy wszechstronni

pracownicy wszechstronni

pakowanie

pakowanie